De ce candidez?

Este o intrebare pe care mi-am adresat-o in urma cu aproximativ un an! Atunci am inteles ca, daca imi doresc o schimbare, este necesar sa ma implic! Asa a inceput totul.

Mi-am pierdut increderea in vechea clasa politica - asta m-a impins sa fac acest pas

 

Am stiut de la inceput ca pentru a schimba ceva trebuie, inainte de toate, sa castig alegerile locale si am inteles ca pentru a castiga trebuie sa ma alatur unui partid. Evident ca nu am luat in calcul vechile partide, care au distrus intreaga tara, asa ca m-am orientat catre alianta USR PLUS. Am ales USR si nu am niciun regret!

De ce USR PLUS?! Pentru ca, inainte de toate, alianta USR PLUS este formata din oameni tineri, hotarati, determinati, cu viziune, fara trecut politic, oameni care au inteles cat sunt de NOCIVE restul partidelor! Am reusit impreuna cu colegii mei sa infiintam filiala USR din Agigea, ocazie cu care mi-am exprimat intentia de a candida pentru primarie, moment in care colegii mi-au adresat aceeasi intrebare: DE CE CANDIDEZI?!

Am raspuns simplu: pentru ca motive, in comuna Agigea, gasim la tot pasul si imi doresc sa construiesc lucruri pentru si in interesul comunitatii. Pentru ca vreau sa le demonstrez oamenilor ca se poate face, corect, administratie publica! Pentru ca sunt nemultumit de modul in care este administrata comuna din care fac parte si pentru ca nu vreau sa imi cresc copilul in aceste conditii!

Am vazut ca suntem tratati cu dezinteres, ca nu exista transparenta, utilitati, infrastuctura, parcuri, in schimb avem mizerie si caini fara stapan! Pentru ca m-am uitat la vecinii nostri si am vazut ca la ei se poate si am realizat ca daca lasam tot vechea administratie sa ne conduca, nimic nu se va schimba!

Pentru ca mi-am pierdut increderea in vechea clasa politica- asta m-a impins sa fac acest pas!